It Konsulentselskapet Bith as
It drift
 
 
  Du er her : Forside Tjenester Rådgivning   

Forside 

Tjenester 

Kontakt 

Om Bith 

   

 

 

Rådgivning

Ingen mennesker er like, det er heller ikke våre kunder. Derfor tilbyr Bith kunderettede løsninger og tjenenester fremfor ”standard” pakkeløsninger. I samarbeid med deg vil våre rådgivere kartlegge behov, ønsker og mål og skreddersy et resultat som hjelper å deg med å holde fokus på din kjernevirksomhet.  Vi tar alltid utgangspunkt i kundens forretningsmessige behov snarere enn en gitt teknisk løsning.

Ved å tilby alle faser i et prosjektforløp - fra analysen til den endelige implementering av løsning og vedlikehold - har du også sikkerhet for at vi tar ansvaret hele veien.

Vi hjelper til med å identifisere, prioritere og styre anvendelsen av teknologi på nye måter. Med grundig rådgivning oppnår du at utvikling og implementering av en gitt IT-løsning har det rette fundament og perspektivet, samt forankring i organisasjonen.

Sammen med deg analyserer vi hvilke behov virksomheten har og hvilke utfordringer dere står overfor. Vår gjennomgang gir dere et overblikk over reelle strategiske, økonomiske eller organisatoriske fordeler ved investering i IT.

Målsetting

Vår rådgivning tar alltid utgangspunkt i din organisasjons forretningsstrategi. For oss handler det om at IT er et hjelpemiddel for de strategiske mål organisasjonen har satt seg. Når vi anbefaler en gitt løsning, tenker vi ikke kun på den teknologiske implementering, men også på hvordan løsningen blir organisatorisk forankret. Målet for vårt arbeid er å skape sammenheng mellom IT, ledelse, kultur og prosesser, som er en forutsetning for realisering av forretningsmessig verdi av ny teknologi.

 

spacer   spacer