It Konsulentselskapet Bith as
It drift
 
 
  Du er her : Forside Tjenester Konsulentbistand   

Forside 

Tjenester 

Kontakt 

Om Bith 

   

 

 

Konsulentbistand

Våre konsulenter har en bred kompetanse og dybdekunnskaper innenfor mange områder. Oppdragene vi utfører spenner fra enkle tekniske jobber som varer i 30 minutter til større systemintegrasjonsoppgaver.
Nye IT-løsninger er ofte en stor investering for en bedrift. Bith as tar dette alvorlig og våre konsulenter er involvert i prosjektet helt fra behovanalysen og planleggingsfasen til opplæringsfasen. På denne måten sikrer vi at kunden ender opp med en systemløsning som de er fornøyd med, verken mer eller mindre.

Bith as prøver så langt det er mulig å bruke faste konsulenter på hver enkelt kunde. Dette gjør at kunden kan ta direkte kontakt med sin konsulent og at problemet som har oppstått blir løst så raskt og effektivt som overhodet mulig.

Bith utfører design og installasjon av nettverk ut i fra kundens behov. Vi analyserer/gjennomgår også bedriftens eksisterende nettverk med tanke på forbedringer/optimalisering innen infrastruktur, sikkerhet, brukervennlighet og økonomi.

Trenger du hjelp til å flytte eller vedlikeholde og utvikle dine systemer i skyen, har vi kompetanse på Microsoft 365 og Azure.

Vi har bred kompetanse innen WAN-Løsninger. Vi utarbeider løsninger etter deres behov.

Bith drifter nettverk basert på Windows, UNIX, Linux og løsninger basert på et samspill mellom disse. Vi har medarbeidere som er sertifisert/utdannet innen Windows nettverk, UNIX (Solaris, HP-UX Cisco IOS og Linux)

Kontakt oss gjerne for referanser eller andre opplysninger.

 

spacer   spacer